woensdag 25 juni 2008

Fuck up ya lungs while ya still can...


nou dat hoeft nou ook weer niet per se, maar met de vertrutting van Nederland moet er nog wel even los gegaan worden met een peuk in je smoel, dat kan, ook als je daar geen geld voor hebt, want vrijdag hebben we in Kirterion een feestje met rook als thema, en peuken zijn gratis, dus kom hangen, kost je allen drank!

donderdag 19 juni 2008

Hieperdepiep...

Hoera!
Voor Dimmy.
Make it a good one my man!

dinsdag 17 juni 2008

Murder!!

Ok, dan nu even tijd voor dingen die ik wel kan waarderen.

Ten eerste voor iedereen die zijn grime en dubstep wel kan waarderen een track van een lastig te vinden mixtape van ni9emand minder dan Miss Dynamite. (ik kan hem in ieder geval nergens vinden, kan aan mij liggen) Tape schijnt niet helemaal all that te zijn, maar bijgestaan door Killa P, Flowdan en Riko heb je hir een zootje hargdheid voor je muil waar ik vreselijk vrolijk van word!
check:

10 murder ft. riko flowdan killa p.mp3 - 4.34MB


En dan nog even een big shout out naar Pay.
Meisje doet mad shit waar nog lang niet genoeg mensen van weten, verjaardags feestje in de states met een line up waar menig een jaloers op mag zijn, en sinds kort een mixtape van niemand minder dan vreselijk Held Skyzoo online, onder de titel "Internationaly Known; THE AMSTRDAM MIXTAPE."
Nou moet je je sowieso een beetje schamen als je nog niet bekend was met Skyzoo, want papi is een van de illste cats die er aan aan het komen zijn. De man maakte furore met mixtape's, dropte een classic album met 9th wonder...dus als je daar op hebt geslapen kom je niet wopwopwop zal ik maar zeggen (wat blijft ik De Machine trouwens kanker hargd vinden zeg, krijg hem maar zelden niet een paar keer in de playlist per dag...).
Hoe dan ook, download die shit hier en geniet!
Skyzoo-Amsterdam_Mixtape-ML75-2008.rar

woensdag 11 juni 2008

Rick Ross nu in melkweg en andere dingen waar ik minder enthousiast over ben.

Dus ik was net even in melkweg (Sowieso wederom big op Dimmy voor de lijst!!), Rick Ross moest rokken...Homie Salah stond in het voorprogram' maar er was bitter weinig animo in de belachelijk...zeg maar gewoon vol gepakte met 40 euro betalende bozemensen...zaal om daar actief aan mee te doen.
Moeten de mensen zelf weten verder, maar een beetje credit naar onze eigen mensen zou toch wel eens mogen hoor...
Rikkie Ros was verder niet onaardig, maar als ik er 40 pitermannen voor betaald had was ik hem achteraf waarschijnlijk nog wel even op gaan zoeken om in ieder geval 30 daarvan terug te eisen...
Maar ja, de mensheid slikt alles voor een hitje vandaag de dag geloof ik...

Wat mij ook vreselijk stoort is dat je op eens niet meer gewoon naast Paradiso je banden op kan pompen...of dat ze dat in ieder geval vreselijk veel moeilijker hebben gemaakt, nergens voor nodig mensen! Dat was een unique selling point!

Owja, als je godverdomme nog aan toe eens in het jaar een keer van je bank af komt en je nieuwe outfit rokt om naar een club of wat dan ook te gaan, dont be fronting like you own the place! We hebben je daar nog nooit gezien, doe de fok normaal!

En waarkolerenogaantoeom moest Bitterzoet nou weer verkocht worden?!!
Ik vind het vreselijke gedachte dat een van mijn externe woonkamers gewoon met de grond gelijk gemaakt gaat worden.
En dan straks ook niet meer mogen roken overal...let's bring back house parties people!! (dat is tevens een voorspelling waar ik later nog wel dieper op in zal gaan) .

Een andere frons gaat vanavond naar Turken die nu toeterend en vlaggenzwaaiend door de stad crossen....JE WINT VAN FOKKING ZWITSRLAND FOOL!!!!!! En ook niet dat jullie een overtuigende wedstrijd gespeeld hebben.

Fokkit, ik ga een glaasje water drinken en zo maar in bed liggen ofzo....

maandag 9 juni 2008

What I been up to

Ok, was even weinig aan het blog murderen, maar jullie tijd is over, en nu is hij weer van mij!
Been up to some shit lately, die ik hie ronder samen vat.
Ook wou ik iedereen die nog niet hooked is even attenderen op het feit dat Lil Wayne's Carter 3 overal te vinden is inmiddels...en jezus cholera wat een plaat! Ik krijg hem maar niet van repeat af! Voor het eerst in tijden dat ik weer een mc hoor die ik moet terug spoelen met de gedachte "Neeeeeeee, zie hij dat echt?!!!" Daar word ik vreselijk blij van! (check die verse op La La...geniaaaaaaal!!!)
Maar goed, let's reflect:

Vreselijke lieverd Vivian gaf een stukje terug een benefiet avond voor dakloze kids, de foto's komen later ergens anders online (als ik ze haar gegeven heb...), maar hier alvast een bescheiden preview, shit was gezellig!










Recently heb ik even het nachtleven van brussel uit mijn geheugen en portemonnee verwijderd, om de dag daar op door deze vreselijk held hier onder rondgeleid te worden en het een en ander over de geschiedenis van de gebouwen die de belgen om mannekepis heen gebouwd hebben, best leuk daar! Geen idee wie Atlas is, maar ik zie hem overal waar ik ter wereld even wou even mijn props geven bij deze...
Vorige week ergens was ik bij FunX (again hahaha) omdat Roger wie niet wil dat zijn artiesten naam aan zijn radio show gekoppeld wordt mij als Amsterdammer van de week ha duiotgenodigd. Waarom wist niemand eigenlijk precies, maar dat mocht de pret niet drukken. Anderhalf sixpack verder en 58 minuten later was ik daar weer klaar en ik zou dat graag aan jullie laten horen, maar ik heb de audio nog niet (get at that shit Grizzly!!), die houden jullie van me tegoed.
I had fun in ieder geval!
look at my watch, it's show time...and what am I doing...? hahaha!

Grant Gee's docu over Joy Division werd bij KSpace vertoond, (shit is dope, check het als je de kans krijgt) en ik was aangesteld om een paar foto's van de vertoning en de bijgaande Q&A te nemen. Als je trouwens niet weet wie Grant Gee is moet je even je lokale zoekmachine in actieve positie plaatsen, want de man heeft een portfolio waar je even bij stil behoort te staan, check hem!




De Nacht Salon in het teken van Superhelden en Sjlemielen mist de opkomst om het Joods Historisch uit zijn kosjere voegen te laten schudden, maar dat mocht de pret geen moment drukken. Hayzee en Grizzly waren een beetje muziek aan het spelen voor de mensheid, en casetteboy (of hoe die mensen ookal weer precies mogen heten)...ja....die waren dingen aan het doen die ik niet helemaal kon verklaren...maar aan de andere kant, hoe vaak zie jij twee mannen met apen maskers op elkaar droog neuken met een opblaas hamer..het heeft ergens ook wel iets...
Ik weet niet wie dit is, hij was er zelf in ieder geval van overtuigd dat hij onherkenbaar was, maar volgens mij is het het alterego van een fijne bekende...




U-Know is de click, and we went bowling. Dit was een van mijn vele briljante ideeën.
Ik ben niet zo'n held met kegels keilen, maar ik kan vol trots meedelen dat ik toch wel die hoogste score van 133 op mijn naam mag zetten, now thats hargd!
ik heb ook gewoon wel iets weg van een bowling bal toch...?

Nina is dan misschien niet de langste, maar dat is geen reden om na deze foto aan te nemen dat ze altijd vals speelt met bowlen...meestal helemaal niet zelfs..