zondag 30 maart 2008

Damn...

Toen ik laatst in de trein zat naar media park was ik Pete Rock's Soul Survivor aan het blazen op de ie-podde tuts. Dat is voor mijn gevoel nog steeds een van die vreselijk dope platen die een paar maanden terug bij de free record shop lagen en waar ik sindsdien eigenlijk nooit meer echt vanaf ben gekomen. Dat soort albums hebben dus echt geen minpunten in mijn optiek, beats zijn strak en zoals ze moeten zijn, mensen spitten shit die nog niet perse op een willekeurig vlak vreselijk geƫvalueerd en ingewikkeld zijn, maar gewoon hard, scherp en met een vleugje humor er achter aan... Das Efx's Hold It Down is er ook zo een...Redman's Muddy Waters, Prince Paul's A Prince Amongst Thieves, M.O.P.'s Firing Squad, Krs' I Got Next, Gangstarr's Moment of Truth, EPMD's Back in Bussines, Artifact's That's Them, Lyricist Lounge Vol.1, Rawkus in general, Drum Rhytm Festival met Snoop, Warren G & Xzibit en later met Rascalz, Common Sense, M.O.P., Gangstarr en Rakim op een avond trouwens, in het walhalla dat Fat Beats ooit was binnen lopen en Edzon met een grijns achter de toonbank zien chillen en gewoon bijna star struck zijn (jeej I said it!), STPDFRSH in de Mazzo...daar tracks horen die je pas later kon plaatsen qua artiest en helemaal wild worden als je die track pompt (Boogieman - Ghetto Love!!!!!!), mixtapes krijgen met geen enkele track of artiest er op die je kent (maar stuk voor stuk te dope voor woorden zijn) omdat je geen internet hebt, iedere dag de zelfde winkels inlopen omdat je geen geld hebt om muziek te kopen maar het wel wil horen, cd credits lezen puur om te kijken wie wie shout outs geven en daarna te checken of die mensen ook dope zijn, gewoon een platen zaak in kunnen lopen en een album halen waar dope tracks op staan (dat maak ik dus echt nooit meer mee vandaag de dag zonder research te doen!)....verliefd worden man...verliefd worden op een gevoel dat een muziek stroming die Hip Hop heet over kan brengen....
Soul Survivor was uit 1998, dat is 10 jaar gelden. Ik beschouw mezelf niet als een old school cat ofzo, zie te veel mensen om me heen die veel verder terug gaan. Heb me later pas verdiept in wat vooraf ging aan eerder genoemde albums, maar verdomme man, wat gaat tijd snel! Amen @ die Straatwaarde track van Murth op Knowhow's album... Ik wil niet dat die tijd vergeten wordt, die tijd was te goed namelijk... Noem me een sentimentele zeikerd, i give's a fuck, ik mis die dagen...

El Houb!

zaterdag 29 maart 2008

5 Jaar bitterzoete Appelbomen op de Ark

Bitterzoet bestaat 5 jaar alweer (gaat fokking hard mayn!),
dat dient men te vieren!
Dus dat doen we dan ook!
Appeltree had haar naam onder de avond gezet, wat in principe gewoon staat voor gezelligheid, en als verrassings aanval meerde de Ark even aan met Turk on stage.
Big op iedereen voor de dope avond!

If love aint the real shit then what the fuck is?

Garry laat iedereen die nooit van zijn computer vandaan komt even zien hoe dat nou eigenlijk werkt in het echt.

Mooi genoeg...?



Ark boys...drunk?....in this bits!





Is ie mooi genoeg schat? Of gaan we hier ruzie over maken? ;)



Sefke aka mad sexy fotomodel potentieeltje

Tinus & SirOJ...ekte liefde.

Raiders of the lost Ark

Linkfreshcotton is je vriend enje weet het!

Noah's Ark & Sterrenlaan...Turk n R.Kay mad gecamoufleerd ...zeg eerlijk...R.Kay heeft iets van fiddy op deze foto toch...?

De vriendelijke vrienden die mede verantwoordelijke waren voor deze avond, shit was aan heren!

Walid & Lil' Vic to the rescue!


En je weet dat het tijd is om de fiets (zeg JeeJ! voor cheape fietsen scnatchs trouwens! Ik ben weer mobiel baby!) te pakken als de Good People van Bitterzoet zo naar je kijken....of ze zijn gewoon te lam om er iets beters van te maken! Big op Tom's Massive ook trouwens!

woensdag 26 maart 2008

Turk @ Lijn 5's Wat Anders

Ik mag potverdomme nog aan toe hopen dat je iedere week Wat Anders van Helden Venz en Jiggy DjE checkt,
dus opzich hoef ik je helemaal niet te vertellen dat Murda Turk gister de geboorte van zijn Pizza daar even kwam vieren en toelichten.
De studio was vreselijk overvol en mad warm, maar dat heb je als je vuur achter de mic hebt natuurlijk.
Je weet wat je ziet, je weet wie ze zijn, en je weet dondersgoed dat je je Turkse Pizza EP met bijpassende T(urk)-shirts (die laatste binnen heel erg kort in ieder geval als ze er nog niet op staan!) zo snel als je geld van je zusje of je moeders boodschappen potje hebt gejackt gaat bestellen op www.freshcotton.com

Big op naar iedereen daar, en Lijn 5, holla at me voor die studio sessie foto's! Let's make moves! Mijn e-mail staat op dat kladblok naast de eerste computer rechts als je kantoor binnen komt, of anders moet iemand even Venz checken dan komt dat ook allemaal goed! Hahahaha als nalden!

Zeg JeeJ!